De koppels van Temptation Island VIPS zijn bekend! (2024)

Na een ietwat saai seizoen van Temptation Island is het binnenkort de beurt aan de VIPS om er een juicy seizoen van te maken. Vanaf donderdag 27 juni is het tweede seizoen van Temptation Island VIPS te zien op Videoland. We hadden al een poosje een vermoeden, maar nu is het eindelijk officieel bekend: dit zijn de koppels van Temptation Island VIPS. Wil je weten welke koppels hieraan meedoen? Je leest het hier!

Dit zijn de koppels van Temptation Island VIPS

Aan de eerste Temptation Island VIPS deden drie bekende stellen en één onbekend stel mee. Zo deed Donny Roelvink met zijn vriendin Amijé vorig jaar mee aan de ultieme relatietest. Door zijn deelname twijfelde Donny aan zijn relatie en maakte het uit. Al snel, tijdens Expeditie Robinson notabene, bedacht hij zich en wilde snel naar huis om het weer goed te maken met Amijé. Helaas kwam een paar weken geleden naar buiten dat Donny en Amijé alsnog uit elkaar zijn.

Ook Niels en Rosanna deden vorig jaar mee met Temptation Island VIPS. Er werd gefluisterd dat de twee WEER zouden meedoen, omdat ze zelf wat hintjes leken te geven op Instagram en in teaserfilmpjes verschenen. Maar nee, het stel houdt het deze zomer rustig en gaat niet de ultieme relatietest aan. Althans, niet op Temptation Island VIPS.

Maar wie doen er dan wel mee? Dit zijn de officiële koppels van Temptation Island VIPS. En dit jaar doen er dus wél vier bekende koppels mee.

Fabrizio & Pommeline in Temptation Island VIPS

Dit Vlaamse koppel weet precies hoe het is om verleid te worden op Temptation Island. Ze zijn namelijk allebei zelf verleiders geweest. Dat is echter niet hoe ze elkaar kennen. Pommeline werkt in de tattooshop van Fabrizio. Daar sloeg de vonk over. Het leek jarenlang supergoed te gaan tussen de twee en Fabri ging zelfs op één knie voor Pom. Maar het lijkt erop dat het na Temptation Island VIPS niet meer zo goed gaat. Pommeline liet een tattoo met Fabrizio's naam verwijderen en hij werd gespot op het strand met een andere dame. Zouden ze Temptation Island niet overleefd hebben?De twee waren in ieder geval al verloofd, maar of dat na het programma nog steeds zo is...

Lees het hier: zijn Fabrizio en Pommeline uit elkaar na Temptation Island VIPS?

Thomas & Yasmin in Temptation Island VIPS

Thomas Cox is Youtuber, maar je kunt hem ook kennen als presentator van Concentrate. Hij doet mee met zijn vriendin Yasmin Karssing, met wie hij een relatie van 2,5 jaar heeft.
Ze doen mee om erachter te komen of ze elkaar echt kunnen vertrouwen. Als één van de twee de fout in gaat, is hun relatie over en uit.

Damian & Shirley in Temptation Island VIPS

Voor dit stel moet je iets dieper in je geheugen graven. Damian kennen we van Oh Oh Daar Gaan We Weer. Shirley wil laten zien dat ze de relatietest makkelijk aankunnen. Ze snapt ook niet waarom sommige koppels de fout in gaan. Damian denkt hier anders over en is bang dat Shirley het onderschat. En als trouwe Temptation Island-kijkers kunnen we zeggen dat het heel vaak onderschat wordt en dat dat juist een valkuil kan zijn. Maar ach, we zijn natuurlijk geen ervaringsdeskundigen en solliciteren hierbij ook niet voor een rol als verleidster, dus we kijken wel lekker met ze mee op televisie en hopen dat Shirley het bij het juiste eind heeft. We zijn héél benieuwd hoe dit af gaat lopen.

Quentin & Channah in Temptation Island VIPS

En last but not least, Ex on the Beach deelnemers Quentin en Channah. Deze twee knapperds kennen elkaar van het uitgaan in Rotterdam, maar pas tijdens hun deelname aan Ex On The Beach Double Dutch is de vonk echt overgeslagen. Tijdens de opnames bleek Channah zwanger te zijn, dus hebben ze het programma niet afgemaakt. Halverwege het seizoen komt er een nieuw koppel hun plek innemen!

Als we de laatste geruchten mogen geloven, gaat het ook niet zo goed tussen Quentin en Channah. Quentin volgt Channah niet meer op Instagram en hij post cryptische teksten over dat-ie alleen is. Maar je weet hoe het bij Temptation Island gaat: ze mogen van te voren niks verklappen, daar staan fikse boetes tegenover. Dus het kan ook gewoon een truc zijn om de volgers op de verkeerde voet te zetten.

Orpheo & Liessinde in Temptation Island VIPS?

Team Tempa lijkt het altijd bij het juiste eind te hebben en zegt dat Orpheo Krolis en LIessinde Ferrier het vervangende koppel is van Quentin en Channah. Ze zijn niet bekend, maar hebben wel een flinke following op Instagram met hun fitness accounts. We zijn heel benieuwd of ze het bij het juiste eind hebben.

Hier lees je alles over het koppel en waarom we denken dat zij het vervangende koppel zijn op Temptation Island VIPS.

Dit waren alle koppels van Temptation Island VIPS! Ben jij benieuwd of ze de verleiding kunnen weerstaan? Kijk dan donderdag 27 juni naar de ultieme relatietest op Videoland.

De koppels van Temptation Island VIPS zijn bekend! (3)

Frederique Groen

online stagiaire

Houdt van koken, restaurantjes en natuurlijk van eten; maar houdt niet van het woord foodie. Is niet écht een ochtendmens, maar na een kop koffie gaat het al beter. Ultieme guilty pleasures: Disney films en kruiswoordpuzzels

De koppels van Temptation Island VIPS zijn bekend! (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 6437

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.